Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΜΙΣΘΟΣ - ΤΙΜΕΣ – ΚΕΡΔΟΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΜΙΣΘΟΣ - ΤΙΜΕΣ – ΚΕΡΔΟΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Διαπιστώνεται δυστυχώς ότι σήμερα είμαστε ξανά σκλαβωμένοι και ζούμε για να πληρώνουμε φόρους χωρίς τελειωμό. Φόρο, Εισοδήματος, ΦΠΑ, ΤΑΠ, Ραδιοφωνία, Σκουπίδια, Δήμους, Νερό, Κυκλοφορίας, Παρκαρίσματος, Διόδια, ΚΤΕΟ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΤΑΚ, ΟΓΑ, ΙΚΑ, κλπ. Όμως καταγράφεται καθημερινά το εισόδημα των πολιτών, ελαττώνεται και απεναντίας οι φόροι κάθε λογής αυξάνουνε. Οι προγονοί μας επαναστάτησαν κατά των απίστων αλλοφύλων για τον κεφαλικό φόρο. Για το χαράτσι των Τούρκων (sic) επαναστάτησαν για να ζουν οι απόγονοί τους (δηλαδή εμείς) ελεύθεροι δίχως φόρους. Αναρωτιέται η πλειοψηφία των Ελλήνων πού πάνε αυτοί οι φόροι και γιατί, ποίος ευθύνεται για την ύπαρξη τους, δηλαδή ποίος τους νομοθετεί, ποίος τους βάζει, τέλος- τέλος ποίους πληρώνουμε;. Μήπως πληρώνουμε τους μεταμφιεσμένους δυνάστες μας;. Είναι προκλητικά παράλογο τα εισοδήματα του λαού, της πλειοψηφίας των πολιτών να ελαττώνονται, να μειώνονται και τα εισοδήματα των διοικούντων βουλευτών να αυξάνονται, ταυτιζόμενοι με τους δυνάστες κατακτητές. Αδιαφορώντας για τα εισοδήματα του λαού (ιδιαίτερα των αγροτών) τους μισθούς και τα εισοδήματα τους οι βουλευτές τα αυξάνουν από την θέση του υσχυρού. Κάποιοι (ιδιαίτερα οι οικονομολόγοι και ιστορικοί) πρέπει να υπενθυμίσουν στους κυβερνώντες πρωθυπουργούς και βουλευτές ότι οι αμοιβές και τα εισοδήματα τους πρέπει να συμβαδίζουν, δηλαδή να είναι σε σχέση με την παραγωγή και τα εισοδήματα των πολιτών, ουτοσώστε να λογίζονται οι κυβερνώντες τον λαό. Αυτό θα συμβεί όταν γίνει σύνδεση των μισθών τους με τις τιμές των αγροτικών εισοδημάτων. Είναι οι μορφωμένοι επιστήμονες μουγκοί, υποτελείς των πολιτικών, εκπλήσσομαι που δεν εξανίσταται και δεν το συζητάει κανείς.
Κύριοι οικονομολόγοι επιστημονικά διδαχτήκατε ότι, ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΜΑΤΑ ΑΜΦΙΡΡΟΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ. Η ύπαρξη βιοτικών αντίρροπων ανυσματικών μεγεθών δεν είναι δυνατόν να διαρκέσουν επί μακρό, θα επιφέρουν φτώχια και εξαθλίωση του πληθυσμού προκαλώντας στο τέλος καταστροφικό χάος. Ποιώντας την νήσσα, σιγώντας, κύριοι μορφωμένοι έχετε ενοχική συμμετοχή.
Υστερόγραφο
1.- Σε λίγο έρχεται ο φόρος για τους φτωχούς ο επονομαζόμενος ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.
2.- Τα ψάρια του ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ δεν τρώγονται.
3.- Διακριτή ικανότητα είναι να κυβερνάς αφαιρώντας και μειώνοντας τους φόρους.
4.- Από την ιστορία μάθαμε ότι οι κυβερνήσεις που αύξανουν τους φόρους, ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Αποδέκτες
Υπουργεία και υπουργοί εσωτερικών, οικονομικών, εθνικής οικονομίας, ενόπλων δυνάμεων, ανάπτυξης, εργασίας και απασχόλησης, αγροτικής ανάπτυξης, εμπορίου, υγείας, πολιτισμού, τουρισμού, εμπορικής ναυτιλίας, Βόρειας Ελλάδος, Αιγαίου, παιδείας και θρησκευμάτων εκκλησίας της Ελλάδος.
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα, Ρόδο, Τρίπολη, Μεσολόγγι, Λαμία, Κόρινθος, Κοζάνη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Πύργος, Έδεσσα, Καλαμάτα, Ναύπλιο, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Κομοτηνή, Σπάρτη, Βόλος, Ξάνθη, Ρέθυμνο, Άρτα, Άμφισσα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φλώρινα, Κυπαρισσία, Θήβα.